786FRIDGE
786FRIDGE opende in september 2009 haar eerste damesschoenen en -accessoires boutique aan de Hoogstraat in Alkmaar. Herenschoenen en -accessoires zijn daar in rap tempo bijgekomen. Al met al om met een Noord-Hollands karakter een Franse allure en exclusiviteit toe te voegen aan de omgeving.

Inmiddels kunnen we vol trots een breed scala aan modelabels bieden in 4 winkels en via de 786FRIDGE webshop. Wij zijn 7 dagen per week open, dus elke dag wordt er met een team van sales verantwoordelijken, designers en stagiaires gewerkt in de winkel, aan de website en in de back office. Je vindt ons in de Hoogstraat (15, 20, 22) in Alkmaar en ook via social media komen we graag in contact met jou. 

ONLINE
Mooie items reiken verder dan alleen schoenen en tassen, namelijk met boeken, hoeden, sieraden en woonartikelen, yeah! Daar gaat ons designhart nog sneller van kloppen. In de winkel en online vind je de items die we speciaal hebben geselecteerd om het leven net dat beetje aangenamer te maken (smile). Mode in zijn eenvoud en ook een tikkeltje over-the-top, dat is wat we willen zijn voor jou en voor onszelf.